Specialiteiten

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Live shows

Jooz treedt op met muziek uit eigen repertoire en wordt ondersteund door zijn Deejay (of liveband). Wat u kunt verwachten is een unieke ervaring van hoogstaande kwaliteit. Een optreden vol energie, woordkunst en een frisse dosis persoonlijkheid. Hoewel de basis van de show vaststaat zal het repertoire worden aangepast op het evenement. Jooz omschrijft zichzelf als een kameleon, omdat hij zich makkelijk weet aan te passen aan zijn publiek.

Master of Ceremony

MC Jooz behoort inmiddels tot de crème de la crème van Nederlandse bodem. Hij is o.a. resident MC van de immens populaire organisaties ‘Roodkopje’ en ‘Vunzige Deuntjes’. Tevens stond hij o.a. op de mainstage van ‘Kwaku Festival’, ‘POP Podium 013’, ‘Koepelhal Tilburg’, ‘Heaven Open Air’ en ‘Daisy Festival’. Hij beweegt op een zeer unieke manier en is inmiddels een welbekend gezicht. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beschikt over een kenmerkende warme stem. En niet geheel onbelangrijk, hij weet wanneer hij zijn mond moet houden. MC Jooz is breed inzetbaar, van club/poetry events tot aan de grootste festivals.

Spoken word

Spoken Word is net als rap een moderne vorm van woordkunst. In tegenstelling tot klassieke poëzie speelt de voordracht een essentiële rol bij Spoken Word. Een voordracht op uw evenement is mogelijk. Dit gebeurt (in overleg) met begeleiding van een gitarist. Ook kunt u Jooz inhuren om te schrijven voor reclames, advertenties en trailers. Hij trad eerder op in het ‘Tropen Museum’ in opdracht van het ‘Indisch Herinneringscentrum’ en werd ingehuurd door o.a. het ‘Drents Museum’. Tevens werd hij geselecteerd om op tournee te gaan door Nederland en België met de ‘Poëziebus 2017’. Hier trad hij op met een selectie van de beste dichters uit NL & België.

Workshops

Bent u op zoek naar een verfrissende Rap - of Spoken Word workshop? Voor particulieren, scholieren, bedrijfsfeestjes of een langdurig coaching traject: “Jooz Mag Het Weten!”

Jooz werd ingehuurd door o.a. ‘Stap Op De Rode Loper’, Young In Prison, ‘Bevrijdingsfestival Groningen’, 'Kunstbende', ‘Traffic skills’ en 'Conservatorium van Amsterdam'. Tevens was hij jarenlang leidinggevende bij ‘Emotie Regulatie Begeleiding’, hier werkzaam als hulpverlener en heeft hij een jeugdsoos opgericht voor jongeren met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hierdoor heeft hij de nodige ervaring opgedaan om les te geven en een workshop adequaat te begeleiden.