Specialiteiten

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Live shows

Een gevarieerd optreden met een flinke dosis persoonlijkheid. De muziek varieert van future Jazz tot aan energieke Hiphop. Hoewel de basis van de show vaststaat zal het repertoire worden aangepast op het evenement. Jooz omschrijft zichzelf als kameleon omdat hij zich makkelijk weet aan te passen. Hij speelt muziek uit eigen repertoire en wordt ondersteund door zijn Deejay (en in overleg gitarist). Zijn ambitie is om op te treden met een voltallige liveband.

Master of Ceremony

MC Jooz heeft jarenlange ervaring als MC en behoort inmiddels tot de crème de la crème van Nederlandse bodem. Hij beweegt op een zeer unieke manier en kan een feestje bouwen op ieder genre. Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels en beschikt over een kenmerkende warme stem. En niet geheel onbelangrijk hij weet wanneer hij zijn mond moet houden. MC Jooz is breed inzetbaar van club events, poetry events tot aan de grootste festivals.

Spoken word

Spoken Word is net als rap een moderne vorm van woordkunst. In tegenstelling tot klassieke poëzie speelt de voordracht een essentiële rol bij Spoken Word. Een voordracht op uw evenement is mogelijk. Dit gebeurt (in overleg) met begeleiding van een gitarist. Tevens is het mogelijk om een op maat geschreven voordracht te krijgen op een thema naar keuze. U kunt Jooz inhuren om te schrijven voor reclames, advertenties en trailers. Hij trad eerder op in het ‘Tropen Museum’ in opdracht van het ‘Indisch Herinneringscentrum’ en werd ingehuurd door o.a. ‘Woorden Worden Zinnen’ en het ‘Drents Museum’. Tevens werd hij geselecteerd om op tournee te gaan door Nederland en België met de ‘Poëziebus 2017’. Hier trad hij op met een selectie van de beste dichters uit NL & België.

Workshops

Bent u opzoek naar een verfrissende Rap - of Spoken Word workshop? Voor particulieren, scholieren, bedrijfsfeestjes of een langdurig coaching traject. Jooz Mag Het Weten! Tijdens de workshop(s) wordt er de nodige basiskennis meegegeven en worden de deelnemers meegenomen in de wereld van Jooz. Er worden verschillende oefeningen gedaan waarna de deelnemers aan de slag gaan op hun eigen niveau. Jooz werd o.a. al ingehuurd door ‘Stap Op De Rode Loper’, ‘Bevrijdingsfestival Groningen’, 'Gemeente Groningen' en 'Conservatorium van Amsterdam'.
Tevens was hij jarenlang leidinggevende bij ‘Emotie Regulatie Begeleiding’ en werkzaam als ambulant hulpverlener. Hierdoor heeft hij de nodige ervaring opgedaan om een workshop adequaat te begeleiden.

Voice-over

Op zoek naar een stemacteur voor reclames, trailers, videogames of animatiefilms? Jooz Mag Het Weten!
Jooz beheerst over een prima stemcontrole en volgt iedere week vocal coaching bij een professional. Hij werkte eerder samen met Panji Widoyono die vandaag de dag Head of Design is bij ‘Pünktlicht.

Close Menu